Zoek land / plaats

Weer in Agen,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Agen. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN AGEN

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Agen

Klimaat AgenIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Agen, France.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Agen, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Agen, France:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Agen, France.

Deze hoofdstad van Denemarken ligt op een eiland vlak bij het vaste land van Denemarken. De stad is dus omgeven door water en dat heeft uiteraard een grote invloed op het weer in de stad. Kopenhagen ligt maar een paar honderd kilometer boven Nederland. U kunt er dus op rekenen dat het is de stad iets kouder is dan dat u thuis in Nederland gewend bent. Voor de rest lijkt het Kopenhaagse weer op een kopie van het Nederlandse weer. Regen valt er eigenlijk het gehele jaar door. De zomers kennen een gemiddelde temperatuur van omstreeks de 20 graden en in de winter kan het kwik dalen tot nabij het vriespunt. Wel is de kans op sneeuw tijdens de wintermaanden wat groter dan in Nederland. Maar echt rekenen op een witte kerst moet u ook weer niet doen. In september en oktober regent het, net zoals in Nederland het meest. De gemiddelde hoeveelheid neerslag is ook precies hetzelfde. Zo rond de 600 mm. De herfst kan erg grillig zijn in deze fraaie stad. Omdat Kopenhagen omgeven is door zee kunt u stormen verwachten die gepaard gaan met veel regen. Toch kan het nazomer weer in de stad erg lekker zijn. Met een temperatuurtje van zo’n 15 graden is september is het natuurlijk heerlijk vertoeven in de stad. Maar dat duurt niet lang.De herfst zal zich snel van haar grillige kant laten zien. De lente is uiteraard mooi. De stad staat in bloei. Bootjes varen op en aan en de mensen gaan op terrassen zitten. De zomers tenslotte zijn erg mooi. De warmste maanden zijn juli en augustus. Het kan er dan net zo warm worden als in Nederland. Het meest koudst gaat u het krijgen in februari. Temperaturen in deze wintermaand kunnen dalen tot om en nabij het vriespunt.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).