Zoek land / plaats

Weer in Antwerpen,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Antwerpen. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Antwerpen hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN ANTWERPEN

 • Max. temperatuur
  °C
 • Min. temperatuur
  °C
 • Windrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • Vochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Antwerpen

Klimaat AntwerpenIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Wij hebben momenteel geen data van deze plaats en het lijkt erop dat er momenteel geen stations zijn die betrouwbare data kunnen leveren in dit gebied. Excuus voor het ongemak.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Antwerpen, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


Antwerpen ligt in Belgie en dat land wordt door sommigen gezien als een provincie van Nederland. En het weer in de Nederlandse provincies is over het algemeen grillig en onvoorspelbaar. De zomers daarentegen kunnen ook in Antwerpen erg mooi en aangenaam zijn. Een zon die de Schelde in het licht zet geeft een fraai panorama. Maar voor het zelfde geld belandt u in een historische stad waar de regen met bakken uit de hemel valt. Reken desalniettemin op een gemiddelde temperatuur van zo’n 19 graden in de zomermaanden. In de winter ligt de gemiddelde temperatuur een stuk lager. Het wordt dan zo’n 4 graden. Het verschil in het zomerweer kan fors zijn. Zonnige dagen worden afgewisseld door regenbuien en bewolkte luchten. De herfst gaat gepaard met veel wind in het altijd al waaierige Antwerpen. De smalle steegjes met namen zoals “ Het Trekgat” zeggen genoeg. De winter kan zacht zijn maar ook koud. Hoewel het in Antwerpen niet meer zo vaak sneeuwt als vroeger is de kans op sneeuw nog zeker aanwezig. Storm en regen kunnen echter het gehele jaar voorkomen.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).