Zoek land / plaats

Weer in Barcelona,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Barcelona. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN BARCELONA

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Barcelona

Klimaat BarcelonaIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Barcelona, Venezuela.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Barcelona, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Barcelona, Venezuela:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Barcelona, Venezuela.

Het weer in deze prachtige stad is ronduitgezegd zeer aangenaam. De zomers zijn lang en warm. Het kwik kan in de maanden juli en augustus kan oplopen tot ruim boven de 30 graden. Misschien is dat wel iets te warm voor u. Maar dan gaat u gewoon naar de haven van Barcelona waar een koele bries u zal verwelkomen. Regenen doet het in de zomermaanden niet veel. Natuurlijk kunt u tegen een onverwachte bui aanlopen maar er zijn barretjes genoeg om even in te schuilen. Af en toe een onweersbui kan u weer wel overvallen. Deze duren echter maar kort. Meer kans op regen heeft u in de herfstmaanden. Van oktober tot en met september regent het relatief gezien veel. Zowel de herfst als de lente zijn zacht in Barcelona. Aangename temperaturen van rond de twintig graden zullen u een goede tijd in deze Catelaanse stad bezorgen. En hoewel het in de herfst dan vaak kan regenen, is het in de lente bijna altijd droog. Door velen wordt dit dan ook als de beste tijd gezien om Barcelona te bezoeken. Wilt u deze bruisende stad in de winter bezoeken dan treft u ook een aangename temperatuur aan. Eentje van rond de 10 graden is ongeveer de standaard. Toch heel wat warmer dan het winterse weer in Nederland.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).