Zoek land / plaats

Weer in Belgie,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Belgie. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Belgie hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN BELGIE

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Belgie

Klimaat BelgieIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Goetsenhoven, Belgium.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Belgie, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Goetsenhoven, Belgium:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Goetsenhoven, Belgium.

Het weer van Belgie verschilt een beetje van dag tot dag. Natuurlijk zijn er de seizoenen die wat weer betreft allemaal hun afzonderlijke eigenschappen hebben. Maar echt extremen zijn er in de weersituaties niet. Opvallend is dat het weer van dag tot dag erg kan verschillen. De zon kan de ene dag heerlijk schijnen. De volgende dag regent het dat het giet. Op Belgie kunt u zich dus niet echt kleden. Neem altijd een paraplu en zonnebril mee. Uiteraard bregen de zomers het mooiste weer in Belgie. U kunt rekenen op een gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden. Het is vaak genoeg om op het strand te liggen of om in de prachtige Ardennen te wandelen. Overigens kunnen de winters in de Ardennen ook erg fraai zijn. De heuvels en bossen die dan vaak bedekt zijn met een laag sneeuw geven het geheel een sprookjesachtig uiterlijk.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).