Zoek land / plaats

Weer in Bremen,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Bremen. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN BREMEN

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Bremen

Klimaat BremenIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Bremen, Germany.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Bremen, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Bremen, Germany:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Bremen, Germany.

Het weer in deze Noord-Duitse stad verschilt niet zoveel van het weer dat u thuis in Nederland gewend bent. De regen kan er eigenlijk het hele jaar door vallen en de hemel is vaak bewolkt. Wind uit zee kan over de stad razen. Toch kunnen de zomers erg mooi zijn. Een gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden is natuurlijk heerlijk om de stad te verkennen. En natuurlijk zijn er net zoals in Nederland ook uitschieters. Soms is het snikheet en vallen de mussen dood van het dak. De herfst kan grauw zijn. Donkere winterse dagen dienen zich aan en veel regen valt neer op de straten van de stad. De winter kan veel bieden. Maar meestal is dit een gemiddelde temperatuur van rond de 3 graden. Vriezen kan het ook, maar dat gebeurt steeds minder in Bremen. Net zoals het vallen van sneeuw overigens. Ook dit gebeurt steeds minder in de Noord-Duitse stad. De lente is wellicht het mooiste seizoen om de stad te bezoeken. Veel staat in bloei en mensen gaan weer op terrrasjes zitten. Het kwik stijgt langzaam en het wachten is op de zomer.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).