Zoek land / plaats

Weer in Brussel,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Brussel. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN BRUSSEL

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Brussel

Klimaat BrusselIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Bruxelles National, Belgium.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Brussel, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Bruxelles National, Belgium:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Bruxelles National, Belgium.

Brussel ligt niet zo ver van Nederland. Het weer in deze Belgische stad is dus een beetje vergelijkbaar met het weer bij u thuis. Aan de andere kant ligt Brussel ook niet zover van de Franse hoofdstad Parijs. En daar is het weer gemiddeld toch iets beter dan in Nederland. Reken er dus maar op dat het weer in de Belgische hoofdstad een fractie beter is dan bij u in de tuin. De zomers kunnen in de Belgische hoofdsatd warm zijn. Soms is er een hittegolf. Dan is het dus verstikkend in de drukke stad. Met een gemiddelde van rond de 22 graden zijn de zomers over het algemeen aangenaam. De winters kunnen, net zoals in Nederland en Parijs behoorlijk fris zijn. Het kan vriezen en dooien. Sneeuwen doet het de laatste jaren overigens steeds minder in de Europese hoofdstad. Het heeft allemaal met de verwarming van de aarde te maken. Regenen doet het vooral in de herfst maar ook in de zomermaanden kunt u een buitje verwachten. Eigenlijk is de kans op regen het gehele jaar door groot. De lente en de herfst zijn erg fraaie seizoenen. Temperaturen kunnen nog oplopen tot zo’n 20 graden. Vooral de herfst, wanneer de bladeren bont gekleurd zijn is erg mooi in deze stad.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).