Zoek land / plaats

Weer in Bulgarije,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Bulgarije. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Bulgarije hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN BULGARIJE

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Bulgarije

Klimaat BulgarijeIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Burgas, Bulgaria.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Bulgarije, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Burgas, Bulgaria:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Burgas, Bulgaria.

U weet het misschien niet, maar een groot deel van Bulgarije ligt op ongeveer dezelfde geografische breedte als het midden van Italie. Ook het noordoosten van Spanje heeft dezelfde breedtegraad. Dat betekent over het algemeen dus lekker weer in Bulgarije. Maar dat geldt dan wel alleen voor de zomers. In de binnenlanden van het land ligt de gemiddelde zomertemperatuur zo rond de 24 graden. Voelt u hem aankomen? In de zomermaanden juli en augustus kan het kwik dus makkelijk oplopen tot boven de 30 graden. En dat is heet. En de nazomermaand september is ook nog erg aangenaam. U gaat in de binnenlanden van Bulgarije een gemiddelde temperatuur van rond de 22 graden tegenkomen. Heerlijk voor de lange wandelingen door de prachtige natuur van het land. Het zuiden van Belgie, dat zoals gezegd op de zelfde geografische breedte als midden-Italie ligt heeft al wat mediterrane trekken. Het ligt tenslotte ook vlak bij Griekenland. Het betekent in ieder geval dat de winters wat zachter zijn dan in het noorden. Want daar zijn de bergen van Bulgarije. Het noorden van het land wordt overigens steeds populairder onder de wintersportliefhebbers. De pistes en skiliften zijn dan wel niet vergelijkbaar met die van Oostenrijk of Zwitserland, maar de prijzen liggen er een stuk lager.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).