Zoek land / plaats

Weer in Calvi,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Calvi. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN CALVI

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Calvi

Klimaat CalviIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Calvi, France.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Calvi, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Calvi, France:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Calvi, France.

Calvi is een zeer fraaie toeristenplaats op het prachtige eiland Corsica. Calivi ligt in het noordwesten van het eiland, op zo’n 200 kilometer van het Franse vasteland. Over het weer hoeft u zich eigenlijk geen zorgen te maken. In de zomer is het warm en kan het kwik tot boven de 35 graden oplopen. Maar te heet zal het waarschijnlijk niet worden. Calvi ligt aan een prachtig strand en de zee gaat voor voldoende verkoeling zorgen. Of dat nu door het water of de wind komt maakt in dit geval niet zoveel uit. Beiden zorgen er in ieder geval voor dat u het tijdens de zomermaanden niet te warm zal krijgen. In de herfst en een klein deel van de winter kunt u wel hevige stormen verwachten. Hoewel het in Calvi, dat in het westen ligt, niet zoveel regent als in het oosten, kunnen overstromingen plaatsvinden. De winter is nog steeds lekkerder dan bij u thuis in de achtertuin. Reken op zo’n graadje of 13 in Calvi. Gaat u een uitstapje maken en de bergen in dan gaat u het ongetwijfeld kouder krijgen. Corsica kent namelijk behoorlijk wat verschillend weerstypen en klimaten.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).