Zoek land / plaats

Weer in Cannes,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Cannes. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN CANNES

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Cannes

Klimaat CannesIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Cannes, France.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Cannes, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Cannes, France:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Cannes, France.

Cannes biedt niet alleen glitter en glamour. Het weer in deze Zuid-Franse stad is het gehele jaar door zeer aangenaam. De zomer die ongeveer van mei tot september duurt kan zeer warm worden. Temperaturen die tot 40 graden kunnen oplopen zijn niet zeldzaam. Kan u het wat schelen? In het mondaine Cannes hebben zelfs de buitenterrassen airconditioning. En u kunt natuurlijk ook een duik in de Middellandse Zee of uw zwembad nemen. In de winter kan het kwik echter behoorlijk dalen. Een gemiddelde van rond de 8 graden is fris maar nog altijd beter dan thuis. Regenen doet het bijna niet in de stad van het filmfestival. En als het dat wel doet dan gebeurt dat het meest in de maanden oktober november en december. De herfst dus. September is de maand waarin het beroemde filmfestival wordt gehouden. Het weer zomert dan nog een beetje na. Niet te warm dus om Brad Pitt of Paris Hilton te zien poseren. Met zo’n graadje 20 vallen deze sterren nog net te doen. Stijgt de temperatuur dan wordt het wellicht te heet voor u.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).