Zoek land / plaats

Weer in Dax,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Dax. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN DAX

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Dax

Klimaat DaxIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Dax, France.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Dax, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Dax, France:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Dax, France.

Wie kent niet de Jordaan, de Diamantbuurt, Betondorp en de Bijlmer? En wie kent niet de Wallen en de PC Hoofdstraat, de duurste winkelstraat van ons land? En wat te denken van de Albert Cuypmarkt, Stedelijk Museum, de Dam, Waterlooplein, Vondelpark, Kalverstraat en natuurlijk Paradiso! msterdam is de grootste winkelstad van ons land. Van de bekende grote warenhuizen tot koffieshop en alles wat daar tussenligt. Het is er allemaal. Amsterdam heeft het! Het weer in Amsterdam is natuurlijk ook een belangrijke factor om de stad te bezoeken. In de zomer is het aangenaam warm en ook in de avond blijft de temperatuur ideaal om de stad te beleven. De haast ontelbare aantal terrasjes in het centrum zitten vol. Er zijn altijd mensen, er is altijd leven, er zijn altijd toeristen die hun ogen uitkijken in onze hoofdstad. Het weer in Amsterdam geeft altijd de gelegenheid een rondvaart te maken door de talrijke grachten. De eerste rondvaart dateert uit 1621. Nu is het de populairste toeristenattractie. De mogelijkheden zijn enorm. Er kan gekozen worden uit thema cruises. Onderweg kan er genoten worden van een lekker ontbijtje of smakelijke lunch. Zelfs dineren is mogelijk met een aangenaam muziekje op de achtergrond. Het weer in Amsterdam is bij uitstek geweldig om de vele bezienswaardigheden te ontdekken. Er is teveel om op te noemen! Na al het bewonderen, slenteren over de markt en winkelen is er genoeg gelegenheid om de inwendige mens te versterken. Ga eens een pilsje drinken. Dat kan in een uiterst modern caf?© maar ook in een bruine kroeg. Ook een broodje bal is er te koop tot een zeer uitgebreide rijsttafel. Er zijn heel veel chinese restaurants maar Arabisch eten is ook mogelijk. De Franse keuken is er, een Thaise en ook een Spaanse. Alles is er in Amsterdam! Nog geen zin om te gaan slapen? Ga eens uit je bol in een van de vele discotheken. Wandel daarna in de vroege uurtjes door de stad want het weer in Amsterdam is altijd goed.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).