Zoek land / plaats

Weer in Duitsland,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Duitsland. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Duitsland hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN DUITSLAND

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Duitsland

Klimaat DuitslandIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Hof, Germany.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Duitsland, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Hof, Germany:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Hof, Germany.

Met een oppervlakte van ruim 350 duizend vierkante kilometer is het weer in Duitsland zeer verschillend. Bovendien is het weer moeilijk te voorspellen en zeer wisselvallig. Vergeet dus nooit om zonnebril en regenkleding mee te nemen naar Duitsland. U weet het tenslotte maar nooit met het weer van Duitsland. Over het algemeen geldt dat het weer van Duitsland extremer wordt wanneer u meer landinwaarts gaat. Aan de kust is het weer van Duitsland een beetje zoals dat in Nederland. Er valt gedurende het hele jaar veel regen. De zomers zijn zacht en de winters mild. Meer in de binnenlanden worden de winters een stuk kouder en de zomers warmer. Bijzonder is in dit geval de hoofdstad van Duitsland, Berlijn. De stad heeft een beetje een microklimaat. De hitte die fabrieken en auto’s veroorzaken zorgen ervoor dat de gemiddelde temperatuur zo’n 4 graden hoger ligt dan in de omgeving van Berlijn. De winters kunnen er erg koud zijn, terwijl het weer in de zomermaanden erg verstikkend kan zijn. Een temperatuur van 40 graden is vrij normaal.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).