Zoek land / plaats

Weer in Egypte,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Egypte. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Egypte hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN EGYPTE

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Egypte

Klimaat EgypteIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Alexandria / Nouzha, Egypt.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Egypte, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Alexandria / Nouzha, Egypt:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Alexandria / Nouzha, Egypt.

Het weer van Egypte is behoorlijk stabiel en evenwichtig. Het gehele jaar door schijnt de zon. Vooral in de wintermaanden is de temperatuur aan de Middellandse Zeekust nog erg aangenaam. Met een gemiddeelde van zo’n 20 graden kunt u nog heerlijk genieten van het strand en de omgeving. Hartje zomer is het aan de kust een stuk warmer. Met ruim 30 graden heeft u absoluut zonnebrandcreme nodig. Het weer van Egypte in de binnenlanden kent forse tegenstellingen. De dagen kunnen erg heet zijn terwijl de nachten fris tot koud kunnen aanvoelen. Het temperatuurverschil tussen dag en nacht bedraagt soms wel 20 graden. Wanneer u van plan bent de woestijnen van Egypte te bezoeken moet u dus rekening houden met deze forse temperatuursverschillen. Hoewel de verschillen in de winter wat kleiner zijn dan in de zomer zijn ze toch groot. In de zomer kan het in de woestijn overdag met een temperatuur van boven de 40 graden echt te heet zijn. In de nacht kan het afkoelen tot zo’n 7 graden. In de winter kan het overdag 18 graden worden. In de nacht schommelt de temperatuur rond het vriespunt. Reden te meer om tijdens een woestijntocht zowel zonnebril als dikke trui mee te nemen. Het weer van Egypte wordt ook gekenmerkt door weinig regenval. In Alexandrie valt met een gemiddelde van dertig regendagen per jaar , de meeste regen. Waaien doet het vooral in de lente. Een droge en hete wind, de Kamsheen, kan zandstormen veroorzaken. Vaak duurt de Kamsheen zo’n 50 dagen.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).