Zoek land / plaats

Weer in Gent,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Gent. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN GENT

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Gent

Klimaat GentIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Gent / Industrie-Zone, Belgium.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Gent, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Gent / Industrie-Zone, Belgium:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Gent / Industrie-Zone, Belgium.

Genua ligt in het noordwesten van Italie, aan de Liguriaanse Zee. Deze zee is eigenlijk gewoon een deel van de Middelandse Zee dat onder West-Italie ligt. Het is de belangrijkste havenstad van het land en een belangrijk industrieel centrum. Het weer in deze verder zeer historische stad is over het algemeen het hele jaar door erg aangenaam. De gemiddelde jaartemperatuur schommelt zo rond de 18 graden. In januari ligt dit gemiddelde overigens op 15 graden. En in augustus blijft het kwik gemiddeld steken op 23 graden. Heerlijke temperaturen dus die u het gehele jaar door zeer goed zullen bevallen. Opvallend is trouwens het verschil tussen de laagste en hoogste temperaturen in Genua. Het is om precies te zijn 5,4 graden. Daarmee is Genua de stad met een van de laagste temperatuursverschillen van het kand. Heerlijk stabiel weer dus in deze mooie stad.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).