Zoek land / plaats

Weer in Griekenland,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Griekenland. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Griekenland hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN GRIEKENLAND

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving

In sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Souda Airport, Greece.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Griekenland, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Souda Airport, Greece:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Souda Airport, Greece.

Griekenland is een ideaal vakantieland en dat komt vooral omdat het weer van Griekenland erg aangenaam is. Op de bekende vakantie eilanden zoals Rhodos en Kreta waait altijd een verfrissende bries die met name op de stranden voor verkoeling kan zorgen. Soms kan het echter ook erg hard waaien op deze eilanden. Het weer van Griekenland is echter het gehele jaar door zonnig. Voor een vakantie bent u niet echt afhankelijk van de seizoenen. In de winter is het in Griekenland met een gemiddelde temperatuur van zo’n 17 graden nog steeds erg aangeneem. In de drukke hoofdstad Athene kan het weer van Griekenland soms wat verstikkend zijn. Het vele verkeer in de stad zorgt voor smog. In de hete zomermaanden kan Athene bij sommigen overkomen als een gloeiende kookplaat. Voor verkoeling kunt u dan het best naar de eilanden of naar de bergen in de binnenlanden van Griekenland gaan. Het weer van Griekenland in de binnenlanden is over het algemeen wat koeler. De bergen brengen wat meer regen en in de wintermaanden zelfs sneeuw met zich mee. Voor het beklimmen van bergen is het in de zomer wellicht wat te heet. Een beetje wandelen in steden of heuvels is echter zeer aangenaam.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).