Zoek land / plaats

Weer in Ierland,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Ierland. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Ierland hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN IERLAND

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Ierland

Klimaat IerlandIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Casement Aerodrome, Ireland.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Ierland, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Casement Aerodrome, Ireland:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Casement Aerodrome, Ireland.

Tenzij u van het Nederlandse weer houdt heeft u eigenlijk niet zoveel te zoeken in Ierland. Het weer op het verder prachtige eiland lijkt behoorlijk veel op dat wat u thuis in Nederland gewend bent. Het regent behoorlijk veel. In het westen weliswaar iets meer dan in het oosten. Daar regent het ongeveer net zoveel als in Nederland. En in de bergen van het eiland regent het tenslotte het meest. Daarnaast sneeuwt het zelden in Ierland. De temperaturen zijn ook een beetje hetzelfde als in Nederland. In de zomer ligt het gemiddelde op zo’n 18 graden. Natuurlijk zijn er uitschieters en kan het kwik oplopen tot bij de dertig graden. Veel zal dat echter niet gebeuren. Ierland is gewoon niet een land waar u lekker van zon zee en strand kan genieten. Maar wat u wel kan op het eiland is prachtige wandelingen maken. De temperatuur is daar ook uitermate geschikt voor. De zomers zijn zoals gezegd aangenaam voor at actieve ondernemingen en de winters zijn met een gemiddelde van 4 graden ook zeker niet te koud om iets sportiefs te doen. Echte extremen in het verschil tussen de zomer- en wintertemperatuur zijn er dus niet in Ierland. De invloed van de zee is er netzoals in Nederland te groot voor.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).