Zoek land / plaats

Weer in Irak,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Irak. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Irak hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN IRAK

 • Max. temperatuur
  °C
 • Min. temperatuur
  °C
 • Windrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • Vochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Irak

Klimaat IrakIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Wij hebben momenteel geen data van deze plaats en het lijkt erop dat er momenteel geen stations zijn die betrouwbare data kunnen leveren in dit gebied. Excuus voor het ongemak.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Irak, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


In deze populaire Portugese badplaats schijnt de zon meer dan 3000 uren per jaar. Perfect voor uw vitamine-D boost en natuurlijk uw winterkleurtje dat in Albufiera een mooie teint gaat krijgen. De zomers kunnen wel behoorlijk warm en ook nog eens droog zijn. Een gemiddelde temperatuur van iets boven de 30 graden is normaal. Overigens begint het mooie weer aan het eind van de lente, zeg maar in mei. Temperaturen kunnen dan al tegen de 27 graden aanlopen. Heerlijk om in deze maanden wat zon te pakken en te genieten van de prachtige omgeving. Bovendien is Albufeira dan ook niet vol met toeristen. U kunt dus een beetje van het mooie weer en de rust genieten. Regenen doet het trouwens zelden in de zomer. Tijdens de wintermaanden kunt u rekenen op wat meer hemelwater maar veel is dat niet. Het weer in de winter is overigens ook nog steeds aangenaam. Reken op een gemiddelde van 17 graden. Het zeewater ligt in deze periode wel iets lager. Wellicht te koud om kopje onder te gaan maar het voelt heerlijk aan de voeten tijdens een strandwandeling.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).