Zoek land / plaats

Weer in Letland,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Letland. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Letland hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN LETLAND

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Letland

Klimaat LetlandIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Ventspils, Latvia.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Letland, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Ventspils, Latvia:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Ventspils, Latvia.

Deze Baltische staat die zowel aan Estland als aan Rusland grenst kent een weertype met niet zoveel extremen. Op zich lijkt het weer wel een beetje op dat van Nederland, maar het is er wel een paar graden kouder. Zo geeft de zomer teperaturen af die schommelen tussen de 17 en 24 graden. Natuurlijk kunnen er uitschieters zijn. Wanneer het op een mooie augustusdag opeens 30 graden wordt moet u niet raar staan te kijken. Bovendien geven de zomers veel regen af. En misschien is dat wel prettig wanneer u opeens in zo’n hittegolf loopt te wandelen. U vindt wat verkoeleng van de regen. Tidens de winter is het wel een stuk kouder in het land. Warmer dan vier graden wordt het nooit. Maar kouder dus wel. Ooit zijn er wel eens temperaturen van -30 graden gemeten, maar dat is een langte tijd geleden. Het wil overigens niet zeggen dat zoiets niet weer gaat gebeuren. Maar over het algemeen vallen die extremen in het verschil tussen de zomer- en wintertemperatuur dus wel mee, De invloed van de zee op het land is hiervoor te groot. Trekt u meer naar het oosten en de Russische grens dat gaat u het in de zomer wat warmer krijgen dan aan de kust. En natuurlijk geldt dat ook voor de winter. Meer landinwaarts wordt het gewoon wat kouder.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).