Zoek land / plaats

Weer in Maastricht,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Maastricht. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN MAASTRICHT

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving

In sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Maastricht Airport Zuid Limburg, Netherlands.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Maastricht, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Maastricht Airport Zuid Limburg, Netherlands:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Maastricht Airport Zuid Limburg, Netherlands.

Maastricht ligt in het meest zuidelijke puntje van Nederland. Dat wil niet zeggen dat het weer dus beter is dan in Groningen. Maar het is wel gemiddeld een paar graden warmer in Maastricht. De zon laat zich iets vaker zien in de zomer. In de winter is het een heel klein beetje kouder dan in de rest van Nederland. Sneeuw kan er natuurlijk altijd vallen, hoewel dat net zoals in de rest van Nederland steeds minder gebeurt. Het zelfde geldt min of meer ook voor vriesweer. Het kwik daalt nog maar zelden onder de nul graden. Maar het kan maar zo zijn dat u in Maastricht tijdens januari of maart een paar dagen natuurijs ziet op de vijvers. Of u er dan ook nog op kan schaatsen is maar de vraag. De zomers in Maastricht zijn mooi. De stad aan de Maas staat vol met terrassen en mensen flaneren meer dan in andere steden. Met een beetje zonneschijn lijkt Maastricht niet echt op een Nederlandse stad. Het bourgondische karakter geeft de stad bijna een Frans uiterlijk. De gemiddelde temperatuur in de zomer bedraagt ongeveer 17 graden, maar er zijn uitzonderingen. Hittegolven kunnen ook Maastricht aandoen. In de winter daalt het kwik naar 3 graden. Dat is de gemiddelde temperatuur. Regenen doet het vaak in de wintermaanden. En volgens de statistieken komt onweer het meest voor in de juni-maand. Maar u weet het. Het Nederlandse weer is moeilijk te voorspellen. En dat geldt dus ook voor het weer in Maastricht.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).