Zoek land / plaats

Weer in Mali,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Mali. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Mali hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN MALI

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Mali

Klimaat MaliIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Nara, Mali.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Mali, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Nara, Mali:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Nara, Mali.

Malta is een uitgesproken vakantie eiland. En dan gaat het niet over wintersport of schaatsvakanties. Het weer op het eiland is over het algemeen het hele jaar door heerlijk. Een aangename temperatuur van zo’n 27 graden in de zomermaanden is natuurlijk uiterst geschikt voor een strandvakantie. U kunt genieten van de zon, het blauwe water van de zee en natuurlijk het strand. En wilt u de beroemde archeologische plaatsen op het land bezoeken dan kan dat natuurlijk ook in de zomermaamden. Maar wellicht is het iets te heet voor u en bezoekt u al dat moois liever tijdens de koelere winter. De temperatuur schommelt dan rond de 15 graden en dat is natuurlijk lekker om van oudheidkundige plaats naar archeologische vondst te fietsen. Wel moet u in de winter meer rekening houden met regen. Daarnaast kan er ook een vrij harde wind over het eiland waaien wardoor het vaak wat guur wordt. Vooral de oktobermaand kan forse buien afgeven. Maar verder is het weer in de winter dus geschikt om sportieve activiteiten te ondernemen. Tijdens de zomer, waarin de meeste mensen naar het eiland trekken, wordt het dus warm op het eiland. Daarnaast valt er nauwelijks regen tijdens deze maanden. Sommige mensen vinden Malta dan ook een dor en droog eiland. Daarnaast vinden dit soort mensen het eiland ook nog eens te warm. Nou ja, moeten ze maar in de winter naar Malta gaan.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).