Zoek land / plaats

Weer in Nice,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Nice. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN NICE

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Nice

Klimaat NiceIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Nice, France.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Nice, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Nice, France:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Nice, France.

Deze prachtige badplaats ligt in het westen van Italie. Op zo’n 100 kilomter van Pisa en niet te ver van het eiland Elba. De toeristenplaats ligt in de Golf van Follonica in het mooie Toscane. Het weer is de badplaats is eigenlijk altid zeer aangenaam. Tijdens de zomermaanden kunt u rekenen op temperaturen die hoog in de 20 graden liggen. De herfst zomert nog een lange tijd. Het is ook de periode waarin de meeste regen kan vallen en u te maken kan krijgen met onweersbuien. De winter in Foolinica is nog steeds aangenaam. U gaat er geen sneeuw aantreffen. Vriezen zo dicht bij zee in Zuid-Europa doet het ook al niet. U kunt tijdens de wintermaanden rekenen op een gemiddelde temperatuur die schommelt rond de 8 graden. Erg aangenaam dus. Lente is een zeer fraai seizoen voor wie van de natuur houdt. Follinica staat al bekend om haar prachtige groene natuur en in de lente is zij natuurlijk op haar mooist. De temperaturen verwarmen u met zo’n graadje of 18. Ideaal om de fiest te pakken of een lange wandeling te maken.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).