Zoek land / plaats

Weer in Parijs,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Parijs. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Parijs hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN PARIJS

 • Max. temperatuur
  °C
 • Min. temperatuur
  °C
 • Windrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • Vochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Parijs

Klimaat ParijsIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Wij hebben momenteel geen data van deze plaats en het lijkt erop dat er momenteel geen stations zijn die betrouwbare data kunnen leveren in dit gebied. Excuus voor het ongemak.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Parijs, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


Tegenwoordig bent u met de trein al binnen een paar uur in Parijs. De stad ligt dan wel een stuk zuidelijker dan Amsterdam maar het weer verschilt niet zoveel. Het is er een paar graden warmer over het algemeen. Vooral de zomers laten dat zien. Met een gemiddelde temperatuur van 25 graden laat Parijs Amsterdam toch een paar graden achter. Neem daarbij nog eens de hittegolven die de stad in de zomermaanden geregeld aandoen en u weet weer waarom Parijs zo mooi is in de zomer. Regenen doet het eigenlijk het gehele jaar door maar in de zomer kunt u de meeste neerslag verwachten. Vaak zijn dat hevige plensbuien die niet zo lang duren. De zomer kent de wel de meeste neerslag, maar tegelijkertijd ook het minst aantal dagen met regen. Het regent dus hard in de Parijse zomers. De winters zijn natuurlijk een stuk kouder in de stad. Reken op een gemiddelde temperatuur van zo’n 5 graden. Af en toe vriezen kan natuurlijk ook. Het maakt Parijs er vooral in de ochtenden een stuk mooier op. En dat is helemaal het geval wanneer het sneeuwt. Helaas komt dat de laatste jaren niet meer zoveel voor. De herfst is een prachtig seizoen in de stad met de vele parken. Alles lijkt goudgekleurd. Het weer is er wel een stuk wisselvalliger. September kan nog mooi nazomerweer geven. Oktober soms ook nog wel. Maar dan is het ook afgelopen. In november gaat het absoluut niet warmer worden dan 10 graden. De lente laat al wat beter weer zien. In mei kan het kwik soms al oplopen tot om en nabij de 20 graden. De avonden kunnen echter nog wel fris zijn.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).