Zoek land / plaats

Weer in Portugal,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Portugal. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Portugal hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN PORTUGAL

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Portugal

Klimaat PortugalIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Horta / Castelo Branco Acores, Portugal.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Portugal, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Horta / Castelo Branco Acores, Portugal:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Horta / Castelo Branco Acores, Portugal.

Hoewel de meeste toeristen tussen juni en september het aangename weer van Portugal opzoeken, valt het land echter het gehele jaar door te bezoeken. Het weer van Portugal is eigenlijk het gehele jaar door aangenaam. Natuurlijk kent het weer van Portugal ook verschillen. Deze kenmerken zich voornamelijk door de plaats waar u zich bevindt. Zo is het weer van Potugal in het noordoosten, zeg maar ten westen van de fraaie stad Braga, in de wintermaanden zeer koud. Het kan er zelfs vriezen. In de kuststeden zoals Porto en Lissabon is het eigenlijk het gehele jaar door aangenaam. De maanden juni en julie zijn in de hoofdstad heerlijk. Met een gemiddelde temperatuur van zo’n 27 graden is het natuurlijk heerlijk om weg te dromen op de fado’s. In de avonden kan de Atlantische Oceaan wel voor een frisse lucht zorgen. Het weer van Portugal in Porto, dat wat noordelijker ligt, is in de zomermaanden iets koeler, maar nog steeds zeer aangenaam. Regenen doet het in Porto ook iets meer dan in Lissabon. In de maand juli valt er gemiddeld 20 mm neerslag. De Algarve is verrweg de meest populaire bestemming onder zon- en zeezoekers. Het weer is daar het gehele jaar door heerlijk. De zomermaanden kennen bovendien nauwelijks regen. Gemiddeld valt er in de maand juli minder dan 1 mm neerslag in het gebied.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).