Zoek land / plaats

Weer in Singapore,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Singapore. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Singapore hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN SINGAPORE

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Singapore

Klimaat SingaporeIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Singapore / Changi Airport, Singapore.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Singapore, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Singapore / Changi Airport, Singapore:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Singapore / Changi Airport, Singapore.

Over het weer in Singapore valt eigenlijk maar weinig te zeggen. Het is er heet en vochtig. En dat het gehele jaar door want echte seizoenen zoals wij die kennen, zijn er in Singapore niet. De gemiddelde jaartemperatuur schommelt rond de 26 graden. Alleen tussen november en januari kan het er een heel klein beetje koeler zijn. Maar dan ook nog zult u regelmatig het zweet van het voorhoofd af moeten vegen. De hoge luchtvochtigheid maakt het samen met de hitte soms erg benauwd. Gelukkig ligt de stad aan zee. Gaat u een beetje tussen de hoge bankgebouwen en winkelcentra vandaan, dan kunt u genieten van een koel briesje. De hoogst gemeten temperatuur in de stad is 35 graden. Het komt misschien niet zo vaak voor, maar temperaturen van 31 graden zijn aan de orde van de dag in Singapore. In de nacht is het een beetje koeler. En dat kan goed uitkomen omdat de winkels tot laat open zijn in de moderne stad. Regen kunt u eigenlijk het hele jaar door verwachten. Singapore heeft te maken met twee moessonregens die behoorlijke plensbuien met zich meebrengen. Waaien kan het dan ook. Vooral de maanden december en januari laten dit weer zien. Er kan dan een gemiddelde van 250 mm neerslag vallen. Samen met de harde wind geeft dat een heel ander zicht op de doorgaans zo zonnige stad.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).