Zoek land / plaats

Weer in Sion,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Sion. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN SION

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Sion

Klimaat SionIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Sion, Switzerland.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Sion, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Sion, Switzerland:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Sion, Switzerland.

Sofiok is het uiterst gezellige plaatsje dat aan het Balaton meer ligt in Hongarije. In een laagvlakte, helemaal aan de zuidoostkant van het grote meer, ligt deze toeristenplaats op u te wachten. Dee zomers aan het Balaton meer kunnen warm en zelfs heet worden. Temperaturen van 35 graden zijn wellicht zeer warm voor u. U moet verkoeling gaan zoeken in het water of onder de bomen. Naar gemiddeld ligt de temperatuur in de zomer zo rond de 25 graden. En dat is natuurlijk erg lekker om wat sportiefs te ondernemen. De winters zijn over het algemeen wel te doen maar u moet van kou en sneeuw houden. In 2006 was het Balanton meer bevroren en kon er geschaatst worden. En dat is natuurlijk ook weer leuk voor de mensen die graag aan een Elfstedentocht doen. Wanneer deze in Friesland op het allerlaatste moment wordt afgezegd kunt u altijd nog de auto pakken en naar Siofok rijden. Twee tot drie dagen hooguit. Maar dan wel met de voet stevig op het gaspedaal gedrukt.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).