Zoek land / plaats

Weer in Spanje,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Spanje. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst. Voor Spanje hebben wij van meerdere plekken actuele weer informatie. Wij raden u aan om een plaats te kiezen onder het blok met weerinformatie.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN SPANJE

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Spanje

Klimaat SpanjeIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Zaragoza / Aeropuerto, Spain.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Spanje, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Zaragoza / Aeropuerto, Spain:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Zaragoza / Aeropuerto, Spain.

Wanneer het weer van Spanje ter sprake komt denken de meeste mensen aan helderblauwe luchten en veel zonnige dagen. Natuurlijk is dat waar, maar slechts voor een deel. Spanje is een groot land en het weer kan niet eenduidig omschreven worden. Het weer van Spanje aan de oostelijke kuststreken en op de Canarische eilanden is heel anders dan het weer in de binnenlanden van het grote land. Een stad als Madrid kan in de wintermaanden behoorlijk koud zijn. Het kan er zelfs vriezen. Iets wat u aan de kust of op de eilanden van Spanje niet snel zal mee maken. De zomers van Madrid zijn weer een stuk warmer dan aan de kust. Bovendien is de hitte droger en smog kan zorgen voor een ietwat benauwd gevoel tijdens de zomermaanden in de hoofdstad. Uniek is het weer van Spanje op de Canarische eilanden. Alhoewel de zon er net zoveel schijnt als op het vaste land is het weer wat stabieler. De eilanden worden ook wel aangeduid als de “ eilanden van de eeuwige lente”. De zomers zijn er niet zo heet, regen valt er weinig en de winters zijn aangenaam. Heel anders is het weer in het noorden van Spanje. Het gebied waar een deel van de Pyreneeen in ligt is het koudste gedeelte van Spanje. Tijdens de wintermaanden kunt u rekenen op forse sneeuwval en onweersbuien.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).