Zoek land / plaats

Weer in Tak,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Tak. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN TAK

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Tak

Klimaat TakIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Tak, Thailand.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Tak, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Tak, Thailand:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Tak, Thailand.

Waarschijnlijk denkt u alleen aan regen en mist wanneer u aan het weer van Engeland denkt. Daar heeft u voor een deel gelijk in. Maar wist u bijvoorbeeld dat er in het zuiden van Engeland palmbomen groeien? En daar, aan de zogeheten Cornisch Riviera is het weer vooral in de zomer kortgezegd heerlijk. Daar ligt de gemiddelde temperatuur in de zomer iets hoger dan in Londen dat ook al behoorlijk zuidelijk ligt. En in Londen ligt die gemiddelde temperatuur rond de 22 graden. In het midden van Groot-Brittanie kan het uiteraard warmer worden. Soms stijgen de temperaturen tot om en nabij de dertig graden. In het Kentse Brockdale werd het in 2003 zelfs 39 graden. Het is de hoogst gemeten temperatuur ooit in het land. Maar de beste zomers vindt u dus in het zuiden aan de engelse Riviera. Palmbomen en zandstranden staan garant voor een lekkere zomervakantie. Maar over het algemeen genomen lijken de zomers erg veel op die u kent van Nederland. Ze zijn wat wisselvallig en u maakt veel kans op regen. Overigens valt die neeslag het gehele jaar door, maar het is nog steeds minder dan in Nederland. Temperaturen in de winter verschillen niet zoveel met die van de zomer. Vriezen doet het zelden in Groot-Brittannie en ook sneeuw valt er niet vaak. Gemiddeld schommelt de wintertemperatuur zo rond de 3 graden. En natuurlijk kan het ook hard waaien. Hoe meer u naar het noorden gaat en richting de bergen trekt, des te harder kan het waaien. De bergen rondom Great Dun Fekk staan zelfs garant voor zo’n 115 dagen per jaar waarin het sormt. In Cornwall gaat u 15 dagen per jaar een fikse storm tegemoet zien en in de binnenlanden van Groot-Brittannie waait u maar 5 dagen per jaar van de weg. Houdt u dus vast.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).