Zoek land / plaats

Weer in Trang,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Trang. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN TRANG

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Trang

Klimaat TrangIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Trang, Thailand.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Trang, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Trang, Thailand:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Trang, Thailand.

Hoewel de naam het niet doet vermoeden, ligt deze 100 procent toeristenplaats in Bulgarije. Aan de Zwarte Zee nog wel. En daar is het weer bijna altijd lekker. U kunt het weer in Zonnestrand misschien wel een beetje vergelijken met dan van een Spaanse badplaats aan de Costa Brava. De zomers zijn lang en warm. De gemiddelde temperatuur ligt in de zomermaanden op zo’n 26 graden, maar het kwik kan ook makkelijk stijgen naar temperaturen van boven de dertig graden. Dat is heet, maar u kan altijd rekenen op een verkoelende wind uit de Zwarte Zee. Bovendien is een duik in de zee ook niet slecht. In juli en augustus is het water zo’n 23 graden. In april iets kouder. Wilt u dan een duik nemen dan moet u het met 15 graden doen. Misschien wel een beetje te verfrissend. De winters kunnen koud zijn in Zonnestrand maar zeker niet zo koud als in de binnenlanden van Bulgarije. In december en januari liggen de gemiddelde temperaturen rond de 4 graden. In januari kan het soms ook vriezen maar dat gebeurt niet zo veel. Regenen doet het vooral buiten het hoogseizoen. Maanden als april en oktober kennen dagen met behoorlijk veel regen. Maar ongetwijfeld de beste tijd om de badplaats te bezoeken is tussen mei en oktober. Er is dan weinig neerslag en de zon laat zich van haar beste kant zien.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).