Zoek land / plaats

Weer in Usak,

Op deze pagina vindt u meer informatie over het actuele weer in Usak. Wij hebben getracht om de weersinformatie zo gemakkelijk mogelijk aan u te presenteren door middel van een duidelijk symbool en stukje tekst.VAKANTIES

Boek uw vakanties

TIPS

Onze tips

WEER VIA SMS

Weer via sms

NIEUWSBRIEF

Meld u aan

SMS Weerbericht AAN NAAR 3010

Ontvang elke ochtend het actuele weer van vandaag en morgen op je mobiele telefoon.
(35 cent p.o.b. max. 1 sms per dag)

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wekelijks een nieuwsbrief van weersverwachtingen.nl?
 • Actueel weerPijl naar data

HET WEER IN USAK

 • icons/temp_nodata.pngMax. temperatuur
  °C
 • icons/temp_nodata.pngMin. temperatuur
  °C
 • icons/wind_nodata.pngWindrichting / -kracht
  graden / m. per sec.
 • icons/0cloud.pngVochtigheid
  %
 • Weerbeschrijving
Ook op deze site beschikbaar:

Weersverwachting Usak

Klimaat UsakIn sfeer op vakantie? Boek nu bij Eliza was here!

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Usak, Turkey.


For all our English speaking visitors

It's still work in progress, but we have some weather information available in English, most certainly also for Usak, but you will have to look for it by changing country and city yourself. It's as good as real-time, so enjoy.


This is the current weather in Usak, Turkey:

Sorry! Er is geen informatie beschikbaar voor Usak, Turkey.

Kusadasi ligt aan de befaamde westkust van Turkije. Het uitgesproken toeristische gebied van het grote land. Vlak bij de stad Izmir en temidden van tal van historische bezienswaardigheden, ligt het badplaatsje aan de Middellandse Zee. Over het weer valt eigenlijk niets dan goeds te zeggen. De zomers zijn er lang en zeer aangenaam. Kusadasi kent ongeveer 300 dagen per jaar waarin de zon volop schijnt. Wanneer u er voor kiest om daar uw vakantie door te brengen kunt u altijd rekenen op een gebruinde huid en een gezonde vitamine-D boost. Hoewel in de winter de temperaturen wat kunnen dalen is het er nog steeds lekker. In de korte winter kan het kwik nog steeds stijgen naar zo’n 14 graden. En houdt u van statistieken dan is het misschien interessant om te weten dat de hoogst gemeten temperatuur 28 graden is. Het was midden in december. Het koudst in Kusadasi was toen het kwik daalde naar -4 graden. Eigenlijk moet u het dus een beetje treffen ook. Maar de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt op zo’n 27 graden. En dan zijn er natuurlijk de uitschieters die het kwik doen stijgen naar 36 graden. U bent dan wel in hartje zomer aangeland en gaat bij deze hitte wel wat afkoeling vinden. Vanuit de zee waait immers altijd een koel briesje.


Interactief actueel weer Europa

Om het weer in Europa optimaal te kunnen bekijken bieden wij u een interactieve kaart van Europa. Deze service is het best te bekijken op uw volle scherm-breedte, maar wij houden u toch graag binnen onze site ;). Klik hier voor een volledige beleveing of gebruik het kaartje hieronder (aanbevolen).